id: | 31396 |
---|---|
Title: | Вегетаріанство як перспективний напрямок у сфері ресторанного бізнесу(за матеріалами Приватного підприємства «Иванна», ресторан «Золотий лев», м. Хмельницький) |
Authors: | Михалко А. |
Keywords: | Ресторанний бізнес, вегетаріанство, вегетаріанське харчування, ресторан «Золотий лев» |
Date of publication: | 2025-08-06 14:38:07 |
Last changes: | 2025-08-06 14:38:07 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | У роботі визначено сутність та основні види вегетаріанства; досліджено тенденції розвитку вегетаріанського харчування в Україні та їх відображення в ресторанному бізнесі; проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «Золотий лев»; проаналізовано діяльність закладу для популяризації вегетаріанських страв; розширено гастрономічний досвід відвідувачів ресторану «Золотий лев» через введення вегетаріанських позицій; проведено оцінку ефективності впровадження запропонованих заходів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31396 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 64 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31396.pdf Size : 6338684 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|