The Repository of VTEI
id: 31397
Title: Удосконалення технології фруктових чипсів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Територія смаку» м. Вінниця)
Authors: Твердун О.
Keywords: Яблучні чипси, антиоксиданти, конвекційна сушарка
Date of publication: 2025-08-06 15:11:46
Last changes: 2025-08-06 15:11:46
Year of publication: 2025
Summary: Мета роботи є удосконалення технології виробництва фруктових чипсів на підприємстві ТОВ «Територія смаку» з метою підвищення якості продукції та ефективності виробничого процесу. Удосконалена технологія забезпечує збереження 55% аскорбінової кислоти проти 33% при традиційній технології, оптимізовано процес попередньої обробки сировини шляхом використання розчину антиоксидантів (аскорбінова кислота 0,2%, лимонна кислота 0,3%) з експозицією 2-3 хвилини, що забезпечує збереження природного кольору та запобігає окисленню фенольних сполук, що в свою чергу покращує харчову цінність продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31397
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 47 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31397.pdf Size : 1354384 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge