id: | 31402 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва фруктових цукатів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Територія смаку», м. Вінниця ) |
Authors: | Сугерей В. |
Keywords: | Фруктові цукати, сливи, сушіння, спеції |
Date of publication: | 2025-08-06 15:25:44 |
Last changes: | 2025-08-06 15:25:44 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Метою роботи є удосконалення технології виробництва фруктових цукатів у ТОВ «Територія смаку». В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості слив, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва фруктових цукатів з слив із додаванням спецій – гвоздики, кориці та чорного перцю, що в свою чергу покращує харчову цінність продукту. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31402 |
Publication type: | Збірник наукових праць |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31402.pdf Size : 4802406 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|