The Repository of VTEI
id: 31402
Title: Удосконалення технології виробництва фруктових цукатів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Територія смаку», м. Вінниця )
Authors: Сугерей В.
Keywords: Фруктові цукати, сливи, сушіння, спеції
Date of publication: 2025-08-06 15:25:44
Last changes: 2025-08-06 15:25:44
Year of publication: 2025
Summary: Метою роботи є удосконалення технології виробництва фруктових цукатів у ТОВ «Територія смаку». В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості слив, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва фруктових цукатів з слив із додаванням спецій – гвоздики, кориці та чорного перцю, що в свою чергу покращує харчову цінність продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31402
Publication type: Збірник наукових праць
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31402.pdf Size : 4802406 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge