The Repository of VTEI
id: 31404
Title: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Парайко Оксани Іванівни, пекарня, м. Снятин, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл.)
Authors: Бобер Ю.
Keywords: Бананове борошно, пшеничне борошно, тісто, калорійність
Date of publication: 2025-08-06 15:30:27
Last changes: 2025-08-06 15:30:27
Year of publication: 2025
Summary: Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна з метою збагачення виробів біологічно активними речовинами рослинного походження.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31404
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 65 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31404.pdf Size : 6777956 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge