id: | 31404 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Парайко Оксани Іванівни, пекарня, м. Снятин, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл.) |
Authors: | Бобер Ю. |
Keywords: | Бананове борошно, пшеничне борошно, тісто, калорійність |
Date of publication: | 2025-08-06 15:30:27 |
Last changes: | 2025-08-06 15:30:27 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна з метою збагачення виробів біологічно активними речовинами рослинного походження. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31404 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 65 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31404.pdf Size : 6777956 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|