The Repository of VTEI
id: 31405
Title: Удосконалення технології виробництва борошняних виробів шляхом використання заквасок (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Парайко Оксана Іванівна, пекарня, м. Снятин, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл.)
Authors: Падерін А.
Keywords: Борошняні вироби, закваска, розпушення тіста, черствіння тіста
Date of publication: 2025-08-06 15:35:47
Last changes: 2025-08-06 15:35:47
Year of publication: 2025
Summary: Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва борошняних виробів шляхом використання заквасок.Було доведено, що запропоноване удосконалення технології борошняних виробів шляхом використання заквасок з пшеничного борошна сприяє підвищенню кислотності, наданню більшої еластичності м’якушці, створення більш вираженого молочнокислого смаку й аромату виробів, розпушення тіста, зниження крихтуватості та уповільнення черствіння виробів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31405
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31405.pdf Size : 8269641 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge