id: | 31405 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва борошняних виробів шляхом використання заквасок (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Парайко Оксана Іванівна, пекарня, м. Снятин, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл.) |
Authors: | Падерін А. |
Keywords: | Борошняні вироби, закваска, розпушення тіста, черствіння тіста |
Date of publication: | 2025-08-06 15:35:47 |
Last changes: | 2025-08-06 15:35:47 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва борошняних виробів шляхом використання заквасок.Було доведено, що запропоноване удосконалення технології борошняних виробів шляхом використання заквасок з пшеничного борошна сприяє підвищенню кислотності, наданню більшої еластичності м’якушці, створення більш вираженого молочнокислого смаку й аромату виробів, розпушення тіста, зниження крихтуватості та уповільнення черствіння виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31405 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31405.pdf Size : 8269641 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|