The Repository of VTEI
id: 31406
Title: Удосконалення технології виробництва рахат-лукуму (за матеріалами Акціонерного товариства «Житомирські ласощі», м. Житомир)
Authors: Тикуцька Д.
Keywords: Кондитерські вироби, рахат-лукум, лимон, куркума
Date of publication: 2025-08-06 15:36:49
Last changes: 2025-08-06 15:36:49
Year of publication: 2025
Summary: Актуальність та важливість даної кваліфікаційної роботи обумовлена важливістю дослідження з метою удосконалення технологій виробництва рахат-лукуму в умовах виробничих потужностей сучасного підприємства харчової промисловості, які мають вплив на соціально-економічний розвиток, здоров’я населення та гастрономічні традиції. Мета роботи є удосконалення рецептури східних солодощів рахат-лукум з підвищенням вмістом натуральних інгредієнтів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31406
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 59 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31406.pdf Size : 8934987 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge