id: | 31406 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва рахат-лукуму (за матеріалами Акціонерного товариства «Житомирські ласощі», м. Житомир) |
Authors: | Тикуцька Д. |
Keywords: | Кондитерські вироби, рахат-лукум, лимон, куркума |
Date of publication: | 2025-08-06 15:36:49 |
Last changes: | 2025-08-06 15:36:49 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Актуальність та важливість даної кваліфікаційної роботи обумовлена важливістю дослідження з метою удосконалення технологій виробництва рахат-лукуму в умовах виробничих потужностей сучасного підприємства харчової промисловості, які мають вплив на соціально-економічний розвиток, здоров’я населення та гастрономічні традиції. Мета роботи є удосконалення рецептури східних солодощів рахат-лукум з підвищенням вмістом натуральних інгредієнтів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31406 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 59 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31406.pdf Size : 8934987 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|