id: | 31407 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва цукрового печива (за матеріалами Акціонерного товариства «Житомирські ласощі», м. Житомир) |
Authors: | Рабощук Д. |
Keywords: | Кондитерські вироби, цукрове печиво, лляне борошно, кокосова олія |
Date of publication: | 2025-08-06 15:37:59 |
Last changes: | 2025-08-06 15:37:59 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва цукрового печива.Було доведено, що запропоноване удосконалення технології цукрового печива з використанням рослинної сировини не тільки дає можливість створювати продукцію, придатну для веганського та вегетаріанського споживання, але й дозволяє розширити асортимент печива з урахуванням потреб здорового харчування. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31407 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 71 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31407.pdf Size : 6952827 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|