The Repository of VTEI
id: 31407
Title: Удосконалення технології виробництва цукрового печива (за матеріалами Акціонерного товариства «Житомирські ласощі», м. Житомир)
Authors: Рабощук Д.
Keywords: Кондитерські вироби, цукрове печиво, лляне борошно, кокосова олія
Date of publication: 2025-08-06 15:37:59
Last changes: 2025-08-06 15:37:59
Year of publication: 2025
Summary: Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва цукрового печива.Було доведено, що запропоноване удосконалення технології цукрового печива з використанням рослинної сировини не тільки дає можливість створювати продукцію, придатну для веганського та вегетаріанського споживання, але й дозволяє розширити асортимент печива з урахуванням потреб здорового харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31407
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 71 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31407.pdf Size : 6952827 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge