The Repository of VTEI
id: 31409
Title: Удосконалення технології виробництва йогуртового морозива (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія Вінниця», м. Вінниця)
Authors: Пукас В.
Keywords: Йогуртове морозиво, рослинні екстракти, водний екстракт меліси
Date of publication: 2025-08-06 15:40:42
Last changes: 2025-08-06 15:40:42
Year of publication: 2025
Summary: Метою роботи є удосконалення технології йогуртового морозива для розширення асортименту ТОВ «Солодка Мрія – Вінниця».Було доведено, що запропоноване удосконалення рецептури йогуртового морозива шляхом додавання водного екстракту меліси у рецептуру йогуртового морозива може не тільки покращити його смакові властивості і подовжити термін зберігання, а й покращити здоров’я людини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31409
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 64 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31409.pdf Size : 6875167 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge