id: | 31418 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва вишневого повидла (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю ВП «Надія В», консервий завод, с. Лука-Мелешківська, Вінницький р-н, Вінницька обл.) |
Authors: | Бігоцький О. |
Keywords: | консервування, вишневе повидло, цукрозамінник, архат |
Date of publication: | 2025-08-07 09:55:14 |
Last changes: | 2025-08-07 09:55:14 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Метою роботи є удосконалення технології виробництва вишневого повидла за матеріалами ТОВ ВП «Надія В». Запропоновано удосконалити наявну технологію виробництва вишневого повидла шляхом додавання архату в якості цукрозамінника. Було доведено, що використання архату у виробництві вишневого повидла не впливає негативно на органолептичні (смак, аромат, колір) та фізико-хімічні показники готового продукту. Заміна цукру архатом дає змогу знизити калорійність вишневого повидла майже вдвічі в порівнянні з традиційною рецептурою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31418 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 58 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31418.pdf Size : 5819948 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|