The Repository of VTEI
id: 31421
Title: Аналіз кризових явищ у закладах ресторанного господарства(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю – фірми «Вітекс», ресторан «Європа», м. Вінниця)
Authors: Коміссаренко К. В.
Keywords: кризові явища, ресторанний бізнес, антикризові стратегії, управління кризами, фінансові показники, репутація, клієнтська лояльність, стабільність бізнесу
Date of publication: 2025-08-07 10:18:30
Last changes: 2025-08-07 10:18:30
Year of publication: 2025
Summary: У кваліфікаційній роботі розкрито поняття «криза» та охарактеризовано кризові явища у закладах ресторанного господарства. Охарактеризовано діяльність ресторану «Європа». Проведено оцінку впливу кризових явищ на діяльність досліджуваного закладу. Визначено перспективні напрямки антикризового менеджменту у ресторані «Європа». Застосовано ефективні антикризові заходи в управлінні фінансовими ресурсами досліджуваного закладу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31421
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 50 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31421.pdf Size : 4921338 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge