id: | 31425 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва яблучного сокового концентрату (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Пфаннер Бар», м. Бар, Вінницька обл.) |
Authors: | Щецяк О. |
Keywords: | сік, технологія, якість, сировина |
Date of publication: | 2025-08-07 10:30:26 |
Last changes: | 2025-08-07 10:30:26 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Метою даної роботи є наукове обґрунтування та розробка вдосконаленої технології виробництва яблучного сокового концентрату на базі підприємства «Пфаннер-Бар» з урахуванням сучасних вимог до якості, енергоефективності, безпеки харчових продуктів та екологічної відповідальності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31425 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 51 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31425.pdf Size : 4588790 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|