The Repository of VTEI
id: 31425
Title: Удосконалення технології виробництва яблучного сокового концентрату (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Пфаннер Бар», м. Бар, Вінницька обл.)
Authors: Щецяк О.
Keywords: сік, технологія, якість, сировина
Date of publication: 2025-08-07 10:30:26
Last changes: 2025-08-07 10:30:26
Year of publication: 2025
Summary: Метою даної роботи є наукове обґрунтування та розробка вдосконаленої технології виробництва яблучного сокового концентрату на базі підприємства «Пфаннер-Бар» з урахуванням сучасних вимог до якості, енергоефективності, безпеки харчових продуктів та екологічної відповідальності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31425
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 51 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31425.pdf Size : 4588790 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge