The Repository of VTEI
id: 31441
Title: Удосконалення технології виробництва веганських тортів (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фудекспрес», м. Вінниця)
Authors: Андрій Білоножко
Keywords: Технологія, торт, Австрія, вегетаріанство, приготування
Date of publication: 2025-09-22 17:16:17
Last changes: 2025-09-22 17:16:17
Year of publication: 2025
Summary: Для удосконалення нами вибраний веганський кондитерський виріб - торт «ЗАХЕР». Торт родом з Австрії та він відомий далеко за її межами. Поєднання вологого шоколадного бісквіта, абрикосового джему й шоколадного ганаша — довершене, але торт потребує доповнень та довершень по технології випічки, доданих інгредієнтів та продовження термінів реалізації. У ситуації створення веганської випічки нами особлива увага в кваліфікаційній роботі буде приділятися пошуку локальної регіональної сировини, що дасть змогу задовольнити вимоги веганців, але щоб сировина мала високу технологічність та широкий спектр функціонально-технологічних властивостей. Нами окреслені слідуючі інгредієнти для удосконалення: кокосове молоко, кокосове борошно, псиліум та коричневий цукор.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31441
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 54 с
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31441.pdf Size : 8089425 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge