id: | 31450 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва напоїв з маслянки(за матеріалами Фізичної особи підприємця Дюдіна Олега Олександровича, молокопереробного підприємства «Любар Мілк», с. Старий Любар, Любарський р-н, Житомирська обл.) |
Authors: | Вікторія Козак |
Keywords: | переробка, технологія масла, виробництво, напої, низькожирні продукти |
Date of publication: | 2025-09-23 11:39:46 |
Last changes: | 2025-09-23 11:39:46 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Маслянка – це плазма вершків, яку отримують під час переробляння вершків на масло. Харчова і дієтична цінність маслянки зумовлює необхідність її повного збору й використання по можливості для виробництва продуктів харчування. Так, як у маслянці міститься близько 0,5% жиру, то цей продукт є справжньою знахідкою для людей, які люблять вживати низькокалорійну їжу, а також піклуються про своє здоров`я і стежать за вагою. У ній присутні основні поживні речовини молока: мінерали і протеїни |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31450 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31450.pdf Size : 4600565 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|