The Repository of VTEI
id: 31450
Title: Удосконалення технології виробництва напоїв з маслянки(за матеріалами Фізичної особи підприємця Дюдіна Олега Олександровича, молокопереробного підприємства «Любар Мілк», с. Старий Любар, Любарський р-н, Житомирська обл.)
Authors: Вікторія Козак
Keywords: переробка, технологія масла, виробництво, напої, низькожирні продукти
Date of publication: 2025-09-23 11:39:46
Last changes: 2025-09-23 11:39:46
Year of publication: 2025
Summary: Маслянка – це плазма вершків, яку отримують під час переробляння вершків на масло. Харчова і дієтична цінність маслянки зумовлює необхідність її повного збору й використання по можливості для виробництва продуктів харчування. Так, як у маслянці міститься близько 0,5% жиру, то цей продукт є справжньою знахідкою для людей, які люблять вживати низькокалорійну їжу, а також піклуються про своє здоров`я і стежать за вагою. У ній присутні основні поживні речовини молока: мінерали і протеїни
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31450
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31450.pdf Size : 4600565 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge