The Repository of VTEI
id: 31451
Title: Удосконалення технології виробництва грісіні (за матеріалами Приватного підприємства «Вінницька паляниця», м. Вінниця)
Authors: Аліна Бевз
Keywords: Технологія, борошно, виробництво, вироби, грісіні, тісто
Date of publication: 2025-09-23 11:42:06
Last changes: 2025-09-23 11:42:06
Year of publication: 2025
Summary: Традиційні вироби України є хлібобулочні вироби та хліб. Хлібопекарська галузь має широкий асортимент: сухарні та бубличні вироби, хлібні палички і хлібні кульки, хліб. Зазначені вироби відрізняються низькою вологістю і тривалим терміном зберігання. Новим інноваційним продуктом хлібної корзини ресторанів України і світу є гріссіні. Технологія виробництва цього продукту адаптована з технологією хлібних паличок. Потужності закладів ресторанного господарства для випікання вдосконалення робочих місць кухні, оскільки асортимент є дрібноштучним виробом хлібної корзини ресторану. Шеф -кухарі закладу при виробництві повинні також враховувати сезонність меню, вподобання споживачів відповідно до традицій та сучасних систем харчування своїх клієнтів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31451
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 40 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31451.pdf Size : 5223155 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge