id: | 31451 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва грісіні (за матеріалами Приватного підприємства «Вінницька паляниця», м. Вінниця) |
Authors: | Аліна Бевз |
Keywords: | Технологія, борошно, виробництво, вироби, грісіні, тісто |
Date of publication: | 2025-09-23 11:42:06 |
Last changes: | 2025-09-23 11:42:06 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Традиційні вироби України є хлібобулочні вироби та хліб. Хлібопекарська галузь має широкий асортимент: сухарні та бубличні вироби, хлібні палички і хлібні кульки, хліб. Зазначені вироби відрізняються низькою вологістю і тривалим терміном зберігання. Новим інноваційним продуктом хлібної корзини ресторанів України і світу є гріссіні. Технологія виробництва цього продукту адаптована з технологією хлібних паличок. Потужності закладів ресторанного господарства для випікання вдосконалення робочих місць кухні, оскільки асортимент є дрібноштучним виробом хлібної корзини ресторану. Шеф -кухарі закладу при виробництві повинні також враховувати сезонність меню, вподобання споживачів відповідно до традицій та сучасних систем харчування своїх клієнтів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31451 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 40 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31451.pdf Size : 5223155 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|