id: | 31452 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва згущеного молока з кавою (за матеріалами Фізичної особи підприємця Прилуцького Валерія Юрійовича, ТМ «LOVE LUKA», с. Лука-Мелешківська, Вінницький р-н, Вінницька обл.) |
Authors: | Володимир Тарабан |
Keywords: | сировина, молоко, процес, згущення, вакуум-випарна,кава |
Date of publication: | 2025-09-23 11:44:21 |
Last changes: | 2025-09-23 11:44:21 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Молочні консерви мають широкий асортиментний ряд. Згущене молоко є продуктом який виробляється з різної молочної сировини при міняючи технологію пастеризації, добавок, нормалізації по вмісту жиру та різних добавок-інгредієнтів [1]. Залежно від термічної обробки молочні консерви поділяють на згущені і стерилізовані; за видами основної сировини вони бувають з молока і вершків, незбираним і нежирним; залежно від наповнювачів незбиране згущене молоко може бути з цукром, з цукром і кавою, з цукром і кавовими напоями, з цукром, вітамінізоване; нежирне – без цукру, з цукром, вітамінізоване. Нами для удосконалення взято технологію виробництва згущеного молока з кавою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31452 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31452.pdf Size : 7246066 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|