The Repository of VTEI
id: 31452
Title: Удосконалення технології виробництва згущеного молока з кавою (за матеріалами Фізичної особи підприємця Прилуцького Валерія Юрійовича, ТМ «LOVE LUKA», с. Лука-Мелешківська, Вінницький р-н, Вінницька обл.)
Authors: Володимир Тарабан
Keywords: сировина, молоко, процес, згущення, вакуум-випарна,кава
Date of publication: 2025-09-23 11:44:21
Last changes: 2025-09-23 11:44:21
Year of publication: 2025
Summary: Молочні консерви мають широкий асортиментний ряд. Згущене молоко є продуктом який виробляється з різної молочної сировини при міняючи технологію пастеризації, добавок, нормалізації по вмісту жиру та різних добавок-інгредієнтів [1]. Залежно від термічної обробки молочні консерви поділяють на згущені і стерилізовані; за видами основної сировини вони бувають з молока і вершків, незбираним і нежирним; залежно від наповнювачів незбиране згущене молоко може бути з цукром, з цукром і кавою, з цукром і кавовими напоями, з цукром, вітамінізоване; нежирне – без цукру, з цукром, вітамінізоване. Нами для удосконалення взято технологію виробництва згущеного молока з кавою.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31452
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31452.pdf Size : 7246066 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge