id: | 31453 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва згущеного молока з замінником цукру (за матеріалами Приватного підприємства «Еко-Молпродукт», с. Некрасове, Вінницький р-н, Вінницька обл.) |
Authors: | Іван Попович |
Keywords: | сировина, молоко, процес, згущення, вакуум-випарна, замінник цукру |
Date of publication: | 2025-09-23 11:46:47 |
Last changes: | 2025-09-23 11:46:47 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Інноваційні вирішення питань удосконалень для забезпечення українців харчовими продуктами залежать від сучасного прогресивного виробництва безпечної та якісної, конкурентної продукції, яка виготовляється передовими підприємствами. Удосконалення з інноваціями у технологіях підконтрольні шляху, який забезпечує економічне отримання рентабельності бізнесу та гарантує безпеку і якість харчових продуктів. Продукти, такі як згущені консерви включають харчову цінність, органолептичні властивості, а також властивості, що визначають користь здоров`ю, сукупність яких безпосередньо залежить від внесеного інгредієнтного складу харчового продукту. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31453 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 46 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31453.pdf Size : 6461878 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|