The Repository of VTEI
id: 31453
Title: Удосконалення технології виробництва згущеного молока з замінником цукру (за матеріалами Приватного підприємства «Еко-Молпродукт», с. Некрасове, Вінницький р-н, Вінницька обл.)
Authors: Іван Попович
Keywords: сировина, молоко, процес, згущення, вакуум-випарна, замінник цукру
Date of publication: 2025-09-23 11:46:47
Last changes: 2025-09-23 11:46:47
Year of publication: 2025
Summary: Інноваційні вирішення питань удосконалень для забезпечення українців харчовими продуктами залежать від сучасного прогресивного виробництва безпечної та якісної, конкурентної продукції, яка виготовляється передовими підприємствами. Удосконалення з інноваціями у технологіях підконтрольні шляху, який забезпечує економічне отримання рентабельності бізнесу та гарантує безпеку і якість харчових продуктів. Продукти, такі як згущені консерви включають харчову цінність, органолептичні властивості, а також властивості, що визначають користь здоров`ю, сукупність яких безпосередньо залежить від внесеного інгредієнтного складу харчового продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31453
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 46 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31453.pdf Size : 6461878 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge