id: | 31454 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва фруктового наповнювача для морозива (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Аграна Фрут Україна», м. Вінниця) |
Authors: | Катерина Томіна |
Keywords: | сировина, молоко, вершки, збивання, заморозка, суміш, інгредієнти |
Date of publication: | 2025-09-23 11:48:56 |
Last changes: | 2025-09-23 11:48:56 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Розробка технологій, які використовуються на виробництвах є прикладом того, що приготування продуктів харчування – складний процес. Це не просто послідовність технологічних операцій, це – розуміння властивостей сировини, інгредієнтів, як окремо, так і в поєднанні, вміння приміняти для продукту технологічно правильні температури, сепарування, додавання ароматизаторів так, щоб при виході отримати таку страву, яка принесе максимальну користь та задоволення. Сьогодні увага в Україні прикута до смакових властивостей та біологічної значимості продукту з молока - морозиву. В першу чергу показує асортиментний ряд морозива поєднується з фруктовими наповнювачами, топінгами, які додають продукту білків, жирів, вуглеводів. Десерт морозиво з фруктовими наповнювачами (ФН) є смачним найбільш вживаним літнім смаколиком |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31454 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31454.pdf Size : 6987810 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|