id: | 31455 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва шоколадних цукерок шляхом використання функціональної сировини (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю « |
Authors: | Владислав Чорба |
Keywords: | виробництво, цукерки, функціональна сировина, шоколад, інгредієнти |
Date of publication: | 2025-09-23 11:53:33 |
Last changes: | 2025-09-23 11:53:33 |
Year of publication: | 2025 |
Summary: | Виробництво шоколадних виробів в Україні є однією з важливих і перспективних галузей харчової промисловості. Українські кондитерські вироби, зокрема шоколад, користуються значним попитом як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках завдяки своїй високій якості та багатому асортименту. Зростання споживчого інтересу до шоколадних продуктів, інноваційні підходи у виробництві та стабільний розвиток технологій сприяють постійному розвитку цієї галузі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31455 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 47 с. |
In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31455.pdf Size : 5789077 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|