The Repository of VTEI
id: 31455
Title: Удосконалення технології виробництва шоколадних цукерок шляхом використання функціональної сировини (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «
Authors: Владислав Чорба
Keywords: виробництво, цукерки, функціональна сировина, шоколад, інгредієнти
Date of publication: 2025-09-23 11:53:33
Last changes: 2025-09-23 11:53:33
Year of publication: 2025
Summary: Виробництво шоколадних виробів в Україні є однією з важливих і перспективних галузей харчової промисловості. Українські кондитерські вироби, зокрема шоколад, користуються значним попитом як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках завдяки своїй високій якості та багатому асортименту. Зростання споживчого інтересу до шоколадних продуктів, інноваційні підходи у виробництві та стабільний розвиток технологій сприяють постійному розвитку цієї галузі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31455
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 47 с.
In the collections: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31455.pdf Size : 5789077 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge