The Repository of VTEI
id: 31519
Title: Тенденції та закономірності розвитку сегменту закладів ресторанного господарства з національною кулінарною концепцією
Authors: Постова В. В.
Keywords: ресторанне господарство, національна кухня, кулінарна концепція, тенденції розвитку, автентичність, локальні продукти, гастрономічний туризм
Date of publication: 2025-10-06 16:26:13
Last changes: 2025-10-06 16:26:13
Year of publication: 2025
Summary: У статті розглянуто актуальні питання розвитку сегменту закладів ресторанного господарства з національною кулінарною концепцією в Україні. Проаналізовано теоретичні аспекти та практичні особливості функціонування таких закладів, їхню роль у збереженні та популяризації національної кулінарної спадщини. На основі аналізу статистичних даних та експертних оцінок виявлено основні тенденції розвитку даного сегменту, зокрема зростання інтересу споживачів та туристів до автентичної кухні, використання локальних продуктів, модернізацію концепцій та зростання конкуренції. Підкреслено значний потенціал розвитку цього сегменту для гастрономічного туризму та культурного збагачення країни.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31519
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: зб. наук. пр. ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця-Луцьк, 14-16 травня 2025 р. Вінниця, 2025. Ч. 2. С. 218-230.
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 31519.pdf Size : 467654 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge