The Repository of VTEI
id: 25855
Title: Інноваційні технології виробницва хлібобулочних виробів
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки
Date of publication: 2020-12-29 16:13:42
Last changes: 2020-12-29 16:13:42
Year of publication: 2018
Summary: Досліджено інноваційні технології виробництва хлібобулочних виробів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25855
Publication type: Тези доповіді
Publication: Актуальні питання аграрної науки : матеріали VI Всеукр. наук.-практ. конф., м. Умань, 20 лист. 2018 р. Умань, 2018. С. 408-409
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25855.pdf Size : 1047521 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge