The Repository of VTEI
id: 25977
Title: Інновації у виробництві кондитерських виробів
Authors: Янчук І. І., Пахомська О. В.
Keywords: кондитерські вироби, дослідження, інновації, споживання
Date of publication: 2021-01-09 23:32:33
Last changes: 2021-01-09 23:32:33
Year of publication: 2019
Summary: Досліджено сучасні інновації у виробництві кондитерської виробів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25977
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів : зб. матеріалів Міжвуз. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05 груд. 2019 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 30-33
In the collections: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25977.pdf Size : 1092163 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge