id: | 25977 |
---|---|
Title: | Інновації у виробництві кондитерських виробів |
Authors: | Янчук І. І., Пахомська О. В. |
Keywords: | кондитерські вироби, дослідження, інновації, споживання |
Date of publication: | 2021-01-09 23:32:33 |
Last changes: | 2021-01-09 23:32:33 |
Year of publication: | 2019 |
Summary: | Досліджено сучасні інновації у виробництві кондитерської виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25977 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів : зб. матеріалів Міжвуз. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05 груд. 2019 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 30-33 |
In the collections: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25977.pdf Size : 1092163 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|