The Repository of VTEI
id: 26002
Title: Теоретичні аспекти культури обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства
Authors: Мазуркевич І.О., Лук'янець А.В.
Keywords: культура обслуговування, заклад готельно-ресторанного господарства, готельно-ресторанний бізнес, якість послуг
Date of publication: 2021-01-10 22:13:59
Last changes: 2021-01-10 22:13:59
Year of publication: 2018
Summary: Статтю присвячено вивченню та узагальненню наявних підходів до визначення сутності поняття «культура обслуговування» у закладах готельно-ресторанного господарства. Визначено основні характерні ознаки, що притаманні культурі обслуговування на підприємствах індустрії гостинності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26002
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. 2018. Вип. 6. С. 143-146
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26002.pdf Size : 402987 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge