The Repository of VTEI
id: 26007
Title: Особливості управління підприємствами ресторанного господарства
Authors: Мазуркевич І.О.
Keywords: управління, процесний підхід, системний підхід, процесно-функціональний підхід, ресторанний бізнес
Date of publication: 2021-01-10 22:33:11
Last changes: 2021-01-10 22:33:11
Year of publication: 2016
Summary: Дана стаття присвячена вивченню сутності та значенню процесу управління на підприємствах ресторанного господарства в контексті забезпечення ефективності діяльності індустрії гостинності. На основі узагальнення існуючих підходів вітчизняних та закордонних науковців сформовано визначення управління закладами ресторанного господарства на основі застосування процесно-функціонального підходу, що дозволяє врахувати специфічні характеристики господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26007
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Інфраструктура ринку. 2016. Вип. 2. С. 165-168
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26007.pdf Size : 153072 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge