The Repository of VTEI
id: 26043
Title: Технологія крафтових виробництв = Technology of craft production
Authors: Семко Т.В.
Keywords: технологія, крафтове виробництво, технологічний процес, ресторани, бізнес
Date of publication: 2021-01-11 15:58:39
Last changes: 2021-01-11 15:58:39
Year of publication: 2020
Summary: Дисципліна "Технологія крафтових виробництв" входить до блоку обов’язкових. Згідно освітньої програми компетентності, що формує навчальна дисципліна – це тренди виробництва "крафтової" харчової продукції (м’ясні делікатеси та крафтові ковбаси, крафтові сири, пиво, крафтове морозиво, шоколад, тощо). Формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26043
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 18 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26043.pdf Size : 281041 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge