The Repository of VTEI
id: 26050
Title: НАССР в харчових технологіях = HASSP and production and technologies
Authors: Семко Т.В.
Keywords: НАССР, безпечність, товари, система, стандарт, кількість, практика, досвід
Date of publication: 2021-01-11 16:20:06
Last changes: 2021-01-11 16:20:06
Year of publication: 2019
Summary: Метою вивчення дисципліни є формування у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці концепції НАССР у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду і практики.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26050
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. 20 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26050.pdf Size : 257992 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge