The Repository of VTEI
id: 26065
Title: Безпечність продукції по принципам НАССР
Authors: Семко Т.В.
Keywords: ХАССР-система безпеки харчових продуктів, пест-контроль, ризики, ІСО, група по харчовій безпеці
Date of publication: 2021-01-11 16:58:02
Last changes: 2021-01-11 16:58:02
Year of publication: 2018
Summary: Стаття допомагає в розробці та використанні системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової галузі. Також, враховуючи поширеність в Україні систем управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 в статті наводяться приклади реалізації принципів НАССР в рамках ДСТУ ISO 22000:2007, враховуючи процес гармонізації вітчизняного законодавства з нормами та правилами Європейського Союзу, значна увага приділяється окремим вимогам ЄС щодо гігієни та безпечності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26065
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Логос. Мистецтво наукової думки. 2018. Вип. №1. С. 152-155
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26065.pdf Size : 195573 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge