The Repository of VTEI
id: 26100
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан української кухні та варенична. Новітні технології борошняних кондитерський виробів з лецитином)
Authors: Кривонос Т.О.
Keywords: ресторанне господарство, українська кухня, борошняні кондитерські вироби, лецитин
Date of publication: 2021-01-12 10:34:45
Last changes: 2021-01-12 10:34:45
Year of publication: 2020
Summary: В проєкті розкрито діяльність ресторанів м. Вінниця.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26100
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с.
In the collections: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26100.jpg Size : 170768 byte Format : Image jpg Access : For all

Enlarge