The Repository of VTEI
id: 26117
Title: Особливості оцінки ефективності господарської діяльності закладів ресторанного господарства
Authors: Мазуркевич І.О.
Keywords: ресторанне господарство, ресторанний бізнес, ефективність господарської діяльності, товарооборот, конкурентоспроможність, критерії ефективності
Date of publication: 2021-01-12 14:24:14
Last changes: 2021-01-12 14:24:14
Year of publication: 2020
Summary: Стаття присвячена вивченню методологічних особливостей оцінки ефективності господарської діяльності закладів ресторанного господарства. Особливу увагу приділено вивченню сутності ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства та факторів, що на неї впливають. Також визначено основні методологічні проблеми оцінки результативності господарської діяльності даної галузі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26117
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. VIIІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 03 черв. 2020 р. Вінниця, 2020. Ч. 3. С. 208-220
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26117.pdf Size : 514194 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge