The Repository of VTEI
id: 26129
Title: Перспективні направлення в виробництві кислотно-сичужних сирів
Authors: Семко Т.В.
Keywords: сир, технологія, споживач, згортання, кислотно-сичужний, концепція, комбіновані продукти, житні висівки
Date of publication: 2021-01-12 14:38:23
Last changes: 2021-01-12 14:38:23
Year of publication: 2016
Summary: Сир є одним із найдавніший харчових продуктів відомий людству на зорі виникнення сільського господарства. Вони підрозділяються на кілька груп, що мають принципові відмінності в способах згортання молока, мікробіологічних та фізико–хімічних основах виробництва. М'які кислотно–сичужні сири – це продукти, одержувані шляхом комбінованого згортання молока з подальшою обробкою сирного згустку і сирної маси, з дозріванням або без нього. Метою цієї статті є проведення досліджень закономірностей виробництва м`якого кислотно–сичужного сиру з житніми висівками, що дозволяє направлено регулювати й удосконалювати процес отримання нового а збагаченого харчовими речовинами продукту. Пропорції окремих харчових речовин в раціоні відображаються у формулі збалансованого харчування. Формула збалансованого харчування не є застиглим зразком харчування, вона повинна постійно вдосконалюватися і доповнюватися з урахуванням нових даних про харчування, змін умов існування людини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26129
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Науковий вісник Львівського ветеринарної медицини та біотехнологій університету ім. Гжицького. 2016. Т. 18, № 2 (68). С. 147-150
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26129.pdf Size : 252006 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge