The Repository of VTEI
id: 26130
Title: Функціональні харчові продукти з наповнювачами
Authors: Власенко В.В., Бондар М.М., Семко Т.В., Соломон А.М.
Keywords: продукти, кисло-молочні, бактерії, біфідо-бактерії, функціональні продукти
Date of publication: 2021-01-12 14:39:54
Last changes: 2021-01-12 14:39:54
Year of publication: 2016
Summary: В роботі викладена доцільність розробки технології функціональних кисломолочних продуктів на основі симбіозу біфідо-і лактобактерій з використанням стимуляторів росту біфідобактерій, плодово-ягідних і зернових наповнювачів, для підвищення харчової, біологічної та органолептичної цінності продуктів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26130
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Техніка енергетика транспорт АПК. 2016. №3(95). С. 106-108
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26130.pdf Size : 234942 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge