The Repository of VTEI
id: 26133
Title: Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів = Вasics of quality conntrol and food safety management
Authors: Фіалковська Л.В.
Keywords: якість, безпека, управління
Date of publication: 2021-01-12 20:21:03
Last changes: 2021-01-12 20:21:03
Year of publication: 2021
Summary: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань і практичних навичок зі створення дієвої системи управління якістю на харчових, підготовка висококваліфікованих фахівців, які будуть спроможними забезпечувати як високий рівень управління закладами харчових виробництв, так і швидко адаптуватися до сучасних принципів і технологій на підприємствах світової індустрії. Самостійна робота здобувачів вищої освіти із дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» складається з підготовки до практичних занять та підготовки індивідуальних завдань відповідно до програми курсу та тематики практичних занять.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26133
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 28 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26133.pdf Size : 353585 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge