The Repository of VTEI
id: 26150
Title: Харчова алергія
Authors: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Keywords: алергени, алергія, симптоми, класифікація, харчування, схильність
Date of publication: 2021-01-13 10:02:34
Last changes: 2021-01-13 10:02:34
Year of publication: 2020
Summary: У тезах презентовано дослідження проблеми харчової алергії, її причин, основних алергенів та їх класифікації. Охарактеризовано механізм впливу різних алергенів на організм людини, можливі наслідки його та шляхи попередження захворюваності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26150
Publication type: Тези доповіді
Publication: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. Мелітополь, 2020. С. 217-219
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26150.pdf Size : 954677 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge