The Repository of VTEI
id: 26155
Title: Аналіз шляхів удосконалення технології кондитерських виробів лікувально-профілактичного призначення
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: функціональні продукти, технології, кондитерські вироби, йододефіцит, вітамінізація, харчові волокна
Date of publication: 2021-01-13 11:41:25
Last changes: 2021-01-13 11:41:25
Year of publication: 2016
Summary: У статті розглянуто поняття та властивості функціональних продуктів, особливості їх застосування у технологіях кондитерських виробів, висвітлено проблему йододефіциту, запропоновано шляхи її вирішення. Досліджено можливість застосування харчових волокон у різних видах кондитерських виробів, особливості вітамінізації продукції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26155
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Глобалізаційні виклики розвитку національних економік: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 19 жовт. 2016 р. Київ, 2016. Ч. 3. С. 694-703
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26155.pdf Size : 362596 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge