The Repository of VTEI
id: 26177
Title: Виробництво і споживання сиру: історія та сучасність
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: Сир, історія, розвиток, джерела інформації, технологія, споживання, сировина, сировиробництво, процеси, наукові основи.
Date of publication: 2021-01-13 12:57:47
Last changes: 2021-01-13 12:57:47
Year of publication: 2018
Summary: В статті наведено історичні етапи розвитку сироробства, узагальнено та
хронологізовано їх, починаючи з давніх-давен до сьогоднішнього дня.
Проаналізовано стан виробництва та споживання сиру у різних країнах світу.
166
Доповнено та систематизовано теоретичну базу, яка необхідна для
встановлення причинно-наслідкових зв’язків сучасного стану сироваріння у
світі та Україні зокрема. Результатом дослідження є висновки про те, що
кожна народність має свої традиції виробництва та споживання сиру, які
сформувалися під впливом багатьох факторів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26177
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. Ч. II. С. 165-173
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26177.pdf Size : 441248 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge