The Repository of VTEI
id: 26182
Title: Технології ресторанної продукції = Restaurant products technologies
Authors: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Keywords: технологія, продукція, ресторан, страва, якість, процес, показники, інновації
Date of publication: 2021-01-13 15:03:13
Last changes: 2021-01-13 15:03:13
Year of publication: 2020
Summary: Дисципліна "Технології ресторанної продукції" включена до блоку професійно спрямованих дисциплін навчальних планів підготовки бакалаврів галузей знань 24 "Сфера обслуговування", 18 "Виробництво та технології" Метою вивчення дисципліни "Технології ресторанної продукції" є опанування здобувачами теоретичних знань та практичних навичок виробництва кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства (далі ЗРГ), формування вмінь діагностувати технології кулінарної продукції ЗРГ як цілісних технологічних систем, спрямованих на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26182
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 31 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26182.pdf Size : 1193539 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge