The Repository of VTEI
id: 26655
Title: Ресторанна справа
Authors: Постова В.В.
Keywords: ресторанна справа, заклади ресторанного господарства, виробництво, обслуговування, інноваційні методи
Date of publication: 2021-02-08 09:27:07
Last changes: 2021-02-08 09:27:07
Year of publication: 2020
Summary: Завдання до практичних занять розроблені відповідно до затверджених навчальних планів Вінницького торговельно-економічного інституту (КНТЕУ) і робочої програми дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти «бакалавр» галузей знань 24 «Сфера обслуговування» та 07 «Управління та адміністрування».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26655
Publication type: Завдання до практичних занять
Publication: : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 114 с.
In the collections: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26655.pdf Size : 1074894 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge