id: | 26786 |
---|---|
Title: | «Розробка технології борошняних кондитерських виробів з лецитином |
Authors: | Шатківська Т.О. |
Keywords: | Технологія, лецитин, кондитерські вироби, якість, обладнання, інжиніринг, рецептура |
Date of publication: | 2021-02-23 10:21:44 |
Last changes: | 2021-02-23 10:21:44 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Досліджено фізико-хімічні та технологічні властивості та вимоги нормативної документації до сировини для виготовлення виробів з лецитином, традиційні технологїї пісочного печива, Розроблено рецептуру на кулінарний виріб «Печиво пісочне з лецитином», апробацію якого проводили на базі їдальні хмельницького приватного ліцею «МОЇ ОБРІЇ», м. Хмельницький. Підібрано необхідне обладнання, висвітлено санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного процесу та особливості заходів з охорони навколишнього природного середовища. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо розробки технологій борошняних кондитерських виробів з лецитином. Робота викладена на 41 сторінці друкованого тексту, містить 5 таблиць, 2 рисунки, 40 літературних джерел |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26786 |
Publication type: | Дипломна робота, проект |
Publication: | Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 42 с. |
In the collections: | -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26786.pdf Size : 212670 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|