The Repository of VTEI
id: 26788
Title: Розробка сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини
Authors: Чорна Д.М.
Keywords: Технологія, інгредієнти, смузі, рецептура, сировина, показники якості, обладнання, лохина.
Date of publication: 2021-02-23 10:22:26
Last changes: 2021-02-23 10:22:26
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки сучасних
технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини.
Робота виконана за матеріалами кафе «Мрія», м. Хмельницький, ПП
Кізвяр О.О.
Кваліфікаційна робота містить такі розділи:
- теоретичні основи виробництва смузі;
- обгрунтування та розробка технології виробництва смузі;
- охорона праці та безпека життєдіяльності;
Досліджено асортимент регіональної сировини, її фізико-хімічні
властивості та можливості використання у рецептурах смузі. Розроблено
рецептуру «Смузі із яблука з йогуртом», «Смузі із яблука з лохиною та
шовковицею», апробацію яких проводили на базі кафе «Мрія», м.
Хмельницький. Досліджено особливості технологічного обладнання та
інжиніринг технологічного забезпечення виробництва смузі. Висвітлено
питання санітарно-гігієнічних вимог та охорони праці у кафе «Мрія», ПП
Кізвяр О.О.
В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо
удосконалення розробки технології смузі, розширення асортименту на основі
регіональної сировини.
Робота містить 5 таблиць, 2 технологічні схеми, 45 літературних
джерел
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26788
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця: Видавничо - редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 40 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26788.pdf Size : 209506 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge