id: | 26788 |
---|---|
Title: | Розробка сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини |
Authors: | Чорна Д.М. |
Keywords: | Технологія, інгредієнти, смузі, рецептура, сировина, показники якості, обладнання, лохина. |
Date of publication: | 2021-02-23 10:22:26 |
Last changes: | 2021-02-23 10:22:26 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. Робота виконана за матеріалами кафе «Мрія», м. Хмельницький, ПП Кізвяр О.О. Кваліфікаційна робота містить такі розділи: - теоретичні основи виробництва смузі; - обгрунтування та розробка технології виробництва смузі; - охорона праці та безпека життєдіяльності; Досліджено асортимент регіональної сировини, її фізико-хімічні властивості та можливості використання у рецептурах смузі. Розроблено рецептуру «Смузі із яблука з йогуртом», «Смузі із яблука з лохиною та шовковицею», апробацію яких проводили на базі кафе «Мрія», м. Хмельницький. Досліджено особливості технологічного обладнання та інжиніринг технологічного забезпечення виробництва смузі. Висвітлено питання санітарно-гігієнічних вимог та охорони праці у кафе «Мрія», ПП Кізвяр О.О. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. Робота містить 5 таблиць, 2 технологічні схеми, 45 літературних джерел |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26788 |
Publication type: | Дипломна робота, проект |
Publication: | Вінниця: Видавничо - редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 40 с. |
In the collections: | -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26788.pdf Size : 209506 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|