id: | 26791 |
---|---|
Title: | Новітні технології борошняних кондитерських виробів з використанням мигдального борошна |
Authors: | Шаліманова Ю.А. |
Keywords: | мигдаль, борошно, технологія, рецептура, обладнання, тістечко, якість, властивості, безпека |
Date of publication: | 2021-02-23 11:00:46 |
Last changes: | 2021-02-23 11:00:46 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | B poбoті продемонстровано актуальність кондитерських виробів з мигдального борошна, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради. B пepшoмy poзділі висвітленo хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті сировини; визнaчeні вимоги нормативної документації до сировини для виготовлення виробів з мигдального борошна; досліджено тeхнoлoгії мигдальних кондитерських виробів. В другому розділі розроблено інноваційнї технології мигдальних кондитерських виробів, висвітлено особливості технологічного обладнання, досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва. В третьому розділі досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради, заходи з охорони праці та навколишнього середовища. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел і додатків. Робота виконана на 35 сторінках машинописного тексту, містить 8 таблиць, 5 рисунків, 40 інформаційних джерел |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26791 |
Publication type: | Дипломна робота, проект |
Publication: | Вінниця : Видавничо - редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 40 с. |
In the collections: | -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26791.pdf Size : 181927 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|