id: | 26792 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції |
Authors: | Васьківький Б.М. |
Keywords: | Технологія, цільнозернове пшеничне борошно, якість, показники, рецептура, хлібобулочні вироби |
Date of publication: | 2021-02-23 11:01:09 |
Last changes: | 2021-02-23 11:01:09 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції» викoнaнa за матеріалами пекарні (кондитерський цех) ФОП Войтова Л.В. B poбoті досліджено традиційні технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна та здійснено удосконалення їх виробництва з метою забезпечення комплексного формування якості продукції. B пepшoмy poзділі висвітлено фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для виробництва хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна; розкрито вимоги до cиpoвини пpи виpoбництві хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна згіднo діючих стандартів; пpoвeдeнo aнaліз класичних тeхнoлoгій виробництва продукту. В другому розділі розроблено технологію виробництва хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна з додаванням спельтового борошна та порошку квіток календули, зроблено продуктові розрахунки, підібрано технологічне обладнання для виробництва продукту та досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва розробленого продукту. В третьому розділі досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва і організацію робіт з охорони праці і навколишнього середовища пекарні (кондитерський цех) ФОП Войтова Л.В. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до розділів, висновків та пропозицій і списку використаних джерел. Робота виконана на 40 сторінках машинописного тексту, містить 6 таблиць, 2 рисунки, 43 інформаційних джерела. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26792 |
Publication type: | Дипломна робота, проект |
Publication: | Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 44 с. |
In the collections: | -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26792.pdf Size : 177944 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|