The Repository of VTEI
id: 26795
Title: Удосконалення гранол підвищеної харчової цінності
Authors: Пеліховський В.С.
Keywords: Технологія, граноли, харчова цінність, рецептура, якість, обладнання
Date of publication: 2021-02-23 11:02:16
Last changes: 2021-02-23 11:02:16
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення гранол
підвищеної харчової цінності.
Робота виконана на базі підприємства суші-бар «Імперія суші», м.
Хмельницький.
Кваліфікаційна робота містить такі розділи:
- теоретичні основи виробництва гранол;
- обґрунтування та удосконалення технології гранол підвищеної
харчової цінності;
- охорона праці та безпека життєдіяльності;
В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення
розробки технології гранол підвищеної харчової цінності. Розроблено граноли
профілактичного призначення з додаванням цукатів фейхоа, рецептуру на виріб
«Гранола по-шотландськи», апробацію якого проводили на базі суші-бар «Імперія
суші», м. Хмельницький.
Робота містить 6 таблиць, 1 схему, 2 технологічна карта, 45 літературних
джерел
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26795
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 44 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26795.pdf Size : 181820 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge