id: | 26796 |
---|---|
Title: | Розробка композицій та технологій виробництва мусів на основі лохини |
Authors: | Охрімчук О.В. |
Keywords: | Мус, лохина, технологія, виробництво, композиції, симбіотичнй комплекс, закваска |
Date of publication: | 2021-02-23 11:02:34 |
Last changes: | 2021-02-23 11:02:34 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі піднята актуальна проблема підвищення харчової та біологічної цінності аерованої десертної продукції. Вирішення може бути досягнуто шляхом збагачення виробів білково-вуглеводними речовинами. Введення такої продукції на споживчий ринок дасть змогу суттєво підняти харчовий статут сучасного українця. Розробка науково-обґрунтованої технології поставлену головну мету виробництва мусів. В роботі поставлена мета визначає задачі: – дослідити фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини; – розробити технологію виробництва мусів з лохини та прорахувати продуктовий розрахунок; – описати технологічне обладнання виробництва продукції; – прорахувати та оформити інжиніринг технологічного забезпечення виробництва; – описати санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва; – описати заходи з охорони праці та навколишнього середовища. В кваліфікаційній роботі визначено об’єкт дослідження, тобто технологічний процес виробництва мусів класичних з лохини, на манній крупі, з вершками та гідролізатом колагену, предметом дослідження є лохина, вершки, загусники, виготовлений мус класичний з лохини. Матеріали роботи викладені на 42-сторінках, містять 7 рисунків, 6 таблиць, висновки до розділів, висновки та пропозиції закладу та список використаних джерел. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26796 |
Publication type: | Дипломна робота, проект |
Publication: | Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 40 с. |
In the collections: | -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26796.pdf Size : 205221 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|