The Repository of VTEI
id: 27106
Title: Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловості
Authors: Лисенко О.Л., Гирич С.В., Бандура В.М.
Keywords: начинки, нетермостабільні начинки, термостабільні начинки, обмежено термостабільні начинки, реологічні характеристики, темперування.
Date of publication: 2021-04-13 16:34:30
Last changes: 2021-04-13 16:34:30
Year of publication: 2020
Summary: Метою проведених нами досліджень було встановлення оптимальних параметрів змішування сировинних компонентів начинок, визначення реологічних характеристик та параметрів темперування, а також оптимальних умов транспортування начинок у відливальну головку.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27106
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць. ХДУХТ. 2020. Вип. 2. С. 95-106
In the collections: Статті / Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27106.pdf Size : 287829 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge