The Repository of VTEI
id: 27167
Title: Розробка технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (Буковинський)» (за матеріалами ТОВ «Крижопільський сирзавод»)
Authors: Дупленко О.С.
Keywords: молоко, сир, рукола, технологія, лінія, цех
Date of publication: 2021-06-17 09:43:53
Last changes: 2021-06-17 09:43:53
Year of publication: 2021
Summary: Розробка новітнього сиру «Буковинського» з додаванням руколи.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27167
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 44 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27167.pdf Size : 181949 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge