The Repository of VTEI
id: 27174
Title: Розробка технології ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадський»)
Authors: Чайки Вікторії Сергіївни
Keywords: якість продукції, безпека харчування
Date of publication: 2021-06-25 13:43:12
Last changes: 2021-06-25 13:43:12
Year of publication: 2021
Summary: У розвитку агропромислового комплексу України особливе місце надається стабілізації і подальшому розвитку саме м’ясної промисловості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27174
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 44 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27174.pdf Size : 300168 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge