The Repository of VTEI
id: 27175
Title: Розробка технології бездріжджового житньо–пшеничного хліба з курагою (за матеріалами «Немирівський комбінат кооперативної промисловості» Немирівської райспоживспілки)
Authors: Швачко М.В.
Keywords: хліб, продукти, закваски, хміль, технологія, рецептура, дослідження, якість
Date of publication: 2021-06-25 13:44:11
Last changes: 2021-06-25 13:44:11
Year of publication: 2021
Summary: В роботі розроблено технології бездріжджового житньо–пшеничного хліба з курагою.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27175
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27175.pdf Size : 350369 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge