The Repository of VTEI
id: 27426
Title: Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»)
Authors: Петюх Д.В.
Keywords: технологія виробництва напівкопчених ковбас, нетрадиційна сировина, ковбаси
Date of publication: 2022-02-14 10:13:10
Last changes: 2022-02-14 10:13:10
Year of publication: 2022
Summary: В роботі наведено шляхи удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27426
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27426.pdf Size : 197343 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge