The Repository of VTEI
id: 27435
Title: Удосконалення технології виробництва майонезу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх»)
Authors: Гук І.Я.
Keywords: майонез, технології виробництва майонезу
Date of publication: 2022-02-14 10:23:46
Last changes: 2022-02-14 10:23:46
Year of publication: 2022
Summary: В роботі висвітлено способи удосконалення технології виробництва майонезу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27435
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27435.pdf Size : 178120 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge