The Repository of VTEI
id: 27440
Title: Обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза»)
Authors: Пухтяр Р.С.
Keywords: морозиво, молоко, сировина, продукт, якість, крем-брюле
Date of publication: 2022-02-14 11:00:08
Last changes: 2022-02-14 11:00:08
Year of publication: 2022
Summary: В роботі подано обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу. Морозиво необхідно створювати з дотриманням усіх діючих технологічних регламентів, санітарних та медико-біологічних умов якості харчових продуктів та продовольчої сировини. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27440
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 47 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27440.pdf Size : 178786 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge