The Repository of VTEI
id: 27445
Title: Розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії (за матеріалами кондитерської «Bulki Bakery Shop»)
Authors: Романюк В.А.
Keywords: білковий продукт, стевія, продукти функціонального призначення, стан здоров'я
Date of publication: 2022-02-14 11:05:53
Last changes: 2022-02-14 11:05:53
Year of publication: 2022
Summary: В роботі представлена розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії. Сьогодення потребує розширення асортименту хлібобулочних виробів. Тому постійно зростає попит на нові види; крім того, дедалі популярнішим серед населення стають хліб із додаванням злаків, хлібобулочні вироби на основі круп'яних видів борошна, дієтичний та профілактичний хліб. Потреба в лікувальному та профілактичному хлібові обумовлена насамперед погіршенням загального стану здоров`я населення, однією з причин чого є нераціональне харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27445
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 51 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27445.pdf Size : 183807 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge